вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Слово "uncensored" творить дива


Якщо ви хочете, щоб ваше відео на YouTube подивилась шалена кількість народу, є один спосіб цього досягти. Потрібні дві умови:

1) у вашому кліпі повинні бути якісь сексуальні кадри (напівгола дівчина, цицьки, задниця, чи що завгодно), але в той же час все це повинно бути в рамках правил;
2) в заголовку обов'язково повинне бути слово "sexy", "uncensored" чи щось на зразок цього.

Коли ви завантажите відео на YouTube можливо бот вибере саме той кадр, де є щось схоже на перераховані в пункті 1 речі і тоді начувайтеся. Як тільки людина бачить еротичний кадр, вона відразу клацає на відео, не звертаючи увагу про що воно взагалі. А коли в заголовку є слова секс, без цензури і т.д. це лише підсилює ефект.

YouTube намагається боротися з такими речами. Ви і самі можете цьому посприяти, натисніть "Отметить как неуместное" -> "Спам" -> "Ложное уменьшенное изображение".

Пошукайте відеокліпи з вищеперерахованими ознаками і ви самі побачите, що кількість їх переглядів просто зашкалює. Навіщо далеко ходити, ті ж відео з Сюзанною, в якої цицьки ледь не вивалюються з одягу, досить успішно набирають сотні тисяч переглядів за цією системою.

Немає коментарів:

Дописати коментар